Nieuwigheden bij Bliksem Reclame

28.06.2018 - VILTEN TASSEN BEDRUKKEN

VILTEN...

VILTEN TASSEN
Wil je vilten tassen bedrukken? Dan heb je zeker weten een hip relatiegeschenk in handen! Vilt is een zeer stevige materiaalsoort gebaseerd op wol, wat er voor zorgt dat de vorm van de tas altijd bewaard blijft. De vilten tassen hebben een warme en luxe uitstraling en zijn perfect te bedrukken met jouw reclame. Zo kunnen de bedrukte vilten tassen direct ingezet worden als promotieartikel. Bekijk hier ons assortiment vilten tassen. Meer weten? Dat kan door te bellen naar 0513 - 74 52 53 of een e-mail te sturen naar info@bliksem-reclame.nl.

28.06.2018 - SCHORTEN MET LOGO

SCHORTE...

SCHORTEN MET LOGO
Je kunt bij ons kookschorten bedrukken met jouw eigen (bedrijfs-) naam en/of logo. De kookschorten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in verschillende soorten zoals een korte heupschort, middellange barkeeperschort of een lange schort.Voor keukenpersoneel, voor kookworkshops of voor een kookclub met eigen logo. Of leuk om te geven als relatiegeschenk! Bekijk hier de kookschorten voor kinderen en ons denim kookschort. Meer weten? Dat kan door te bellen naar 0513 - 74 52 53 of een e-mail te sturen naar info@bliksem-reclame.nl.

28.06.2018 - BORDUREN

BORDUREN

BORDUREN
Een meer exclusieve uitstraling van jouw kleding? Dan is borduren de juiste optie! Een borduring is wasecht, slijtvast en chemisch te reinigen. Je ontwerp blijft mooi en gaat minstens net zo lang mee als de kleding zelf. Twijfel je over wat nu de goede positie is om jouw logo of tekst te laten borduren? En welke kleuren nu het beste overeenkomen met jouw logo? Wij denken graag met je mee! Borduren kan natuurlijk ook op handdoeken, caps, shawls, mutsen, jassen en overalls, zelfs op paardendekens, leer en tassen.Ook borduren wij emblemen en badges met jouw bedrijfslogo of clublogo. Meer weten? Dat kan door te bellen naar 0513 - 74 52 53 of een e-mail te sturen naar info@bliksem-reclame.nl.

28.06.2018 - BEDRUKKEN

BEDRUKKEN

BEDRUKKEN
Bliksem! See the difference levert zowel bedrukt als onbedrukt textiel en overig promotiemateriaal. Wil je T-shirts bedrukken, of andere kleding voor je bedrijf, team of (sport)vereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We drukken niet alleen teksten, maar ook logo's en (full color) afbeeldingen. Alle denkbare lettertypes en kleuren zijn mogelijk. Wij leveren kleine én grote aantallen te produceren tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding. Van 1 tot .... stuks! Bestel gemakkelijk online of kom langs in onze showroom waar je persoonlijk advies ontvangt. Meer weten? Dat kan door te bellen naar 0513 - 74 52 53 of een e-mail te sturen naar info@bliksem-reclame.nl.